Kundeanmeldelser av BatteriBuy.co.no

4.8 / 5
Basert på 1323 Anmeldelser
5
1205 (91.08%)
4
72 (5.44%)
3
23 (1.74%)
2
8 (0.60%)
1
15 (1.13%)
**** OlsenVerified Buyer
2024-05-09
Hvis du lar den være ladet uten å bruke den i noen dager, vil den bli fullstendig utladet når du bruker den. Varigheten er mye kortere enn originalen, jeg vet at den er billigere
Replied by batteribuy.co.no
**** LarsenVerified Buyer
2024-05-07
Det var det jeg ba om og alt går bra. Jeg kan ikke vurdere batterilevetiden fordi jeg nettopp brukte den.
Replied by batteribuy.co.no
****ld AndersenVerified Buyer
2024-05-06
Veldig god kvalitet. Den fungerer perfekt og er veldig holdbar for de første par ladningene.
Replied by batteribuy.co.no
****istiansenVerified Buyer
2024-05-04
Batteri mottatt veldig raskt, installert det samme! Når det gjelder lang levetid, er det fortsatt litt tidlig å si, men ikke noe problem med min HP.
Replied by batteribuy.co.no
**** HansenVerified Buyer
2024-05-03
Jeg installerte batteriet på PC-en ved å utføre de forespurte ladningene/utladingene. Jeg har inntrykk av at det er bra med tanke på lang levetid, jeg kan jobbe lenger enn med det gamle batteriet mitt. Men når belastningen er veldig lav, varsler den nesten ikke og stopper veldig raskt. Vi har ikke engang tid til å lade den for å forhindre at den slår seg av. Men bortsett fra det virker det robust for meg. Etterpå skal det fortsatt bemerkes (og jeg så det i instruksjonene for enheten), at batteriet "rett og slett er tilpasset" til de refererte PC-ene, men det har ingen garanti med initialen produsent (HP, ACER eller andre).
Replied by batteribuy.co.no